Blogger Layouts

PAUSE if it disturbing you (•ˆ⌣ˆ•)

Tempahan makeup!!

Assalamualaikum..Haluuu,oki saya ada mengambil tempahan makeup untuk pertunangan, perkahwinan, dan segala macam event, termasuk makeup for dancer :)) >hanya di area TERENGGANU shj.< sebarang tempahan sila book over here e-mail: mia_yaya8888@yahoo.com

♥ Mereka Hebat ♥

Follow Me Follow You ┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌

Twitter Twitter

Tuesday, 14 August 2012

Dua cara mekap untuk Raya Aidilfitri


Assalamualaikum..
mood raya menjadi-jadi sekarang ni kan,
ala tapi raya tahun ni x dapat nak jumpa my family kat perak
coz tahun ni raya kt Terengganu
huhuhu~~

Anyway,saya da buat 2 cara mekap yang berlainan dalam video kat bawah ni,
macam yang korang request,nak mekap yang soft2 kan,
okay,tuto ni tersangat-sangat senang,
saya blending pun pakai jari je,lagi natural

Apepun,jom layan my video:


First look:

i'ts simple rite?

Slalu raya 1st memang x sempat nak mekap tebal2,coz sibuk memasak.


Second look:

Haaa..main tempek jer.





Selamat mencuba :)
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf zahir & Batin

Makeupholic Mia.com

7 comments:

  1. cantek lha ~ =) tp xtaw bleh pkai mcm tu ke x . xreti =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala abis simple da tue dik hehe
      X susah pn..try la ;-)

      Delete
  2. cantikk .
    ain tak pandai la nak make up mcm ni .

    adik ain cakao .
    'waaaah cantiknya' hehehe

    ReplyDelete
  3. yg putih kat bawa mata tu...eyeliner kan???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye, NYX Jumbo pencil liner..sgt2 creamy.

      Delete
  4. teringin plak nak pakai pencil liner yg warna putih tu..xpnah try lgi..cntik & simple mekap ni..nak try gak..kalu pakai loose powder tu xyah pakai compact powder ka?huhu..kemusykilan sikit..done follow awk..bleh blajar mekap.hehe

    ReplyDelete